Kosten

Deze lesperiode loopt altijd tot de eerst volgende vakantie. Iedere tekenles duurt 60 minuten. De lessen van de 9+ les duren 90 minuten.

Meedoen in één van de tekenles groepen kost € 10,- per les x het aantal lessen dat de lesperiode telt.

Meedoen in één van de 9+ groepen kost € 12,50 per les x het aantal lessen dat de lesperiode telt + €10,- voor het schetsboek (kinderen die eerder mee hebben gedaan werken gewoon verder in hun schetsboek).

PROEFLES
Lijkt het je leuk, maar weet je het nog niet zeker? Doe dan 2 proeflessen. Na de 2e keer geef je door of je blijft of dat je stopt. De proeflessen zijn niet gratis, ze kosten net al zoveel als een gewone les, alleen zit je niet meteen vast aan 8 lessen en mag je een paar keer uitproberen hoe je het vindt. Na de 2e les hoor ik graag of je wel of niet doorgaat. Stop je, dan betaal je voor de 2 lessen die je meegedaan hebt, ga je door dan zie ik je de week erna gezellig weer en betaal je dan voor het hele blok.

LES GEMIST?
Voor een gemiste les vindt geen restitutie van het lesgeld plaats. Er is immers een plekje voor je gereserveerd. Wel kunnen we samen kijken of er die week een les op een andere dag of ander tijdstip is waar je voor een keer kunt meedoen. Dit is geen recht, maar een gunst. Wanneer er geen plek vrij is kan er helaas niet ingehaald worden.

VRIEND(INNETJE) MEENEMEN?
Wil je graag een vriend of vriendin meenemen naar tekenles? Gezellig! Maar stuur vantevoren even een berichtje om te overleggen of er een plaatsje vrij is. De les voor je vriend(in) kost ook €10,- (of €12,50 voor de 9+ lessen).

INSTROMEN
Als er vrije plaatsen in een groep zijn, kun je op ieder moment “ instromen” je betaalt dan het resterende aantal lessen van dat blok. De lessen staan op zichzelf dus het is geen probleem om halverwege in te stromen.

SCHOOLVAKANTIES
Tijdens schoolvakanties is er geen les. Soms organiseert Kunstmug workshops in de vakantie waarvoor je je extra op kunt geven.

LOSSE LES Nu en dan een losse les nemen mag ook maar dan wel graag eerst overleggen (app-je sturen) of er plaats is tijdens het lesuur dat je mee wil doen. Kinderen die wekelijks komen hebben wel voorrang en vol is dan vol….

Het is de bedoeling dat u bij aanvang van de lesperiode betaald (tenzij we samen iets afgesproken hebben over een wenperiode).

Voor gezinnen met lagere inkomens, is er de volgende mogelijkheid:
Bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem kan er via een intermediair, bijvoorbeeld een leraar van school, subsidie worden aangevraagd. In deze spelregels staat hoe het precies werkt en de intermediair kan zich hier aanmelden.

Het is goed om bij het verlenen van diensten een aantal regels en voorwaarden te stellen. Dit schept duidelijkheid en voorkomt vragen en vervelende situaties. De Algemene Voorwaarden van Kunstmug kunt u hier lezen.