Zomer-knutsel-kamp 2023

Lekker een week lang iedere ochtend knutselen!

In de eerste en laatste week van de zomervakantie organiseren we het Kunstmug Zomer Knutsel Kamp! Dit kamp is speciaal ontworpen voor kinderen die houden van creatief bezig zijn en nieuwe dingen willen leren. De kinderen komen vijf ochtenden van 9 tot 12 uur bij ons knutselen.

Deze week staat helemaal in het teken van beren! De kinderen mogen allemaal een schattig beertje adopteren en we gaan een echte beren-camping maken. Ze gaan 5 ochtenden aan de slag met het knutselen van een caravan en accessoires voor hun lieve beertje.

Samen zullen we de caravans in elkaar zetten, beplakken en schilderen. De kinderen zijn natuurlijk vrij om het te versieren op de manier die ze zelf het mooiste vinden.

Naast de caravan gaan de kinderen ook allerlei accessoires voor de beren maken, zoals kleren, hoedjes en bedjes en we maken een beren schilderij. Er zijn nog genoeg andere plannen, maar deze blijven nog even een verrassing.

Op de laatste ochtend zullen we de puntjes op de i zetten. We willen namelijk dat alles er helemaal leuk uitziet. Want om 11.45 uur zijn (groot)ouders van harte welkom om onze tentoonstelling te komen bekijken. We zijn natuurlijk ape-trots op wat we hebben gemaakt en willen dit graag aan iedereen laten zien!

Nadat de tentoonstelling is afgelopen, nemen de kinderen alle gemaakte spullen mee naar huis. Zo kunnen ze thuis nog vaak met hun lieve beertje en caravan spelen. Het wordt super leuk!

Deze gezellige week is speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar, die graag willen knutselen en nieuwe vrienden maken. Het maakt niet uit of je op les zit bij de Kunstmug of niet, iedereen is van harte welkom om mee te doen.

De kosten voor deze leuke week bedragen €160,- per kind. Dit is inclusief al het materiaal, de begeleiding, limonade en een snoepje.

Schrijf uw kind snel in en laat ze meedoen aan deze week vol creativiteit en gezelligheid!

Knutselkamp II (28 augustus t/m 1 september) (VOL)


Inschrijven

Als u uw kind wilt inschrijven voor het Kunstmug Zomer Knutsel Kamp, kunt u dat doen via het onderstaande formulier. Het enige wat u in het bericht hoeft te vermelden is de naam en leeftijd van uw kind, uw eigen naam en telefoonnummer en de gewenste datum van deelname. Mocht u vragen hebben, dan kunt u die ook via dit formulier stellen.

    Zodra ik uw inschrijving heb ontvangen en verwerkt, stuur ik u een bevestiging van deelname.