Zomer-knutsel-kamp 2024

Lekker een week lang iedere ochtend knutselen!

In de tweede en de laatste week van de zomervakantie organiseren we het Kunstmug Zomer Knutsel Kamp! Dit kamp is speciaal voor kinderen die houden van creatief bezig zijn en nieuwe dingen willen leren. De kinderen komen vijf ochtenden van 9.15 uur tot 12 uur bij ons knutselen.

Deze hele week zullen we werken aan de Beachbar, een gezellig strandtentje voor konijnen (of beren, of muizen, of …?). We werken met allerlei materiaal uit de natuur. Takjes, zand, schelpen enz. en papier, karton, klei. De kinderen zijn natuurlijk vrij om het te versieren op de manier die ze zelf het mooiste vinden.

Naast de strandtent gaan de kinderen ook allerlei accessoires maken om het er nog leuker uit te laten zien. Er zijn nog genoeg plannen, maar deze blijven nog even een verrassing.

Op de laatste ochtend zullen we de puntjes op de i zetten. Want om 11.45 uur zijn (groot)ouders van harte welkom om onze tentoonstelling te komen bekijken. We zijn natuurlijk ape-trots op wat we hebben gemaakt en willen dit graag aan iedereen laten zien!

Nadat de tentoonstelling is afgelopen, nemen de kinderen alle gemaakte spullen mee naar huis. Zo kunnen ze thuis nog vaak met hun werk spelen of er naar kijken. Het wordt super leuk!

Deze gezellige week is speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar, die graag willen knutselen en nieuwe vrienden maken. Het maakt niet uit of je op les zit bij de Kunstmug of niet, iedereen is van harte welkom om mee te doen.

De kosten voor deze leuke week bedragen €175,- per kind. Dit is inclusief al het materiaal, de begeleiding, limonade en een snoepje.

Schrijf uw kind snel in en laat ze meedoen aan deze week vol creativiteit en gezelligheid!

DE KLEINE LETTERTJES IN HET GROOT: we starten iedere dag om 9.15 uur, vanaf 9.00 uur kun je inlopen. Prijs is inclusief materiaal, begeleiding, limonade en een snoepje. Zelf een 10-uurtje meenemen aub. Om 12 uur stoppen we. Dit knutselkamp is toegankelijk voor alle kinderen tussen 7-12 jaar zolang er plek is. Ook kinderen die niet op les te zitten zijn van harte welkom! Kom alsjeblieft niet in je mooiste kleding want je kunt vies worden. Het is niet mogelijk om je voor slechts 2 of 3 dagen op te geven omdat we echt 5 dagen nodig hebben om dit project te kunnen maken. Bij afzegging vindt geen restitutie van het lesgeld plaats.


Inschrijven

Inschrijven voor het Kunstmug Zomer Knutsel Kamp kan via het onderstaande formulier.

Wees er als de kippen bij want het knutselkamp zit meestal snel vol!!!

Inschrijven voor knutselkamp 1 (29 Juli t/m 2 Augustus) BEACHBAR

Inschrijven voor knutselkamp 2 (19 Augustus t/m 23 Augustus) Hammy’s IJscokar

Inschrijven voor knutselkamp 3 (26 Augustus t/m 30 Augustus) BEACHBAR VOL