Wie

Mijn naam is Ramona van Bakkum, 5 jaar geleden ben ik gestart met de Tekenbrigade (tekenles voor kinderen) en sinds Januari 2021 is de naam gewijzigd in Kunstmug en werk ik in mijn nieuwe atelier in het oude gebouw van het Nova College aan de Planetenlaan!

Van beroep ben ik Activiteiten Begeleider en illustrator. Na 19 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben ben ik 3 jaar geleden de Tekenbrigade gestart (tekenles voor kinderen). Daarnaast heb ik samen met Kitty Rumping twee boeken gemaakt, waarvoor ik ook de illustraties maakte. Wil je hier meer over weten? Kijk op www.mijnbeschermendebrein.nl

Op www.ramoon.nl kun je zien wat ik nog meer maak.

Bij de Tekenbrigade kon ik alles waar ik van hou – en waar ik ervaring mee heb- combineren en gebruiken. De tekenlessen vonden voorheen plaats op twee scholen en bij mij thuis aan de keukentafel, lekker knus dat wel, maar voor het grotere (en viezere) werk was ik op zoek naar een atelier-ruimte. Dat is nu gelukt!

Het leuke is dat ik nu ook weer met peuters kan werken in het “kliederklasje”. En dat ik een knutselgroep kan gaan starten, creatieve kinderfeestjes kan organiseren en workshops geven.