Knutselkamp 2 Hammy’s ijscokar

Van 19 Augustus tot en met 23 Augustus kun je meedoen met een mini-knutsel-kamp! Deze 5 dagen knutselen we van 9.00 uur tot 12.00 uur aan Hammy’s IJscokar. Alle kinderen die meedoen (6-12 jaar) krijgen hun eigen Hamster knuffeltje en daar maken we een ijscokarretje en allerlei accessoires voor. Ook knutselen we extra hamstertjes waar Hammy de ijsjes aan kan verkopen. We knippen, plakken, schilderen, kleien, tekenen enz. en hebben daarbij natuurlijk heel veel plezier. Via het formulier onderaan deze pagina kun je jouw kind(eren) opgeven. Wees er snel bij want er zijn maximaal 10 plekjes beschikbaar.

De kosten voor deze leuke week bedragen €175,- per kind. Dit is inclusief al het materiaal, de begeleiding, limonade en een snoepje.

Kleine lettertjes: we starten iedere dag om 9.15 uur, vanaf 9.00 uur kun je inlopen. Prijs is inclusief materiaal, begeleiding, limonade en een snoepje. Zelf een 10-uurtje meenemen aub. Om 12 uur stoppen we. Dit knutselkamp is toegankelijk voor alle kinderen tussen 6-12 jaar zolang er plek is. Ook kinderen die niet op les te zitten zijn van harte welkom! Kom alsjeblieft niet in je mooiste kleding want je kunt vies worden. Het is niet mogelijk om je voor slechts 1 of 2 dagen op te geven omdat we echt vijf dagen nodig hebben om dit project te kunnen maken. Bij afzegging vindt geen restitutie van het lesgeld plaats.