Zomer-knutsel-kamp

Update: Je kunt je niet meer opgeven voor de zomer-knutsel-kampen, ze zijn allebei helemaal vol.

In de eerste week van de Zomervakantie (12 t/m 16 juli) óf de laatste week (16 t/m 20 augustus) kun je bij de Kunstmug meedoen met het “Zomer-knutsel-kamp”. Van maandag tot en met vrijdag gaan we iedere dag van 9.00 uur tot 12.00 uur knutselen!


Wat gaan we allemaal doen?

Maandag (9.00-12.00)
We gaan marmeren! Dit is een heel oude techniek waarbij papier gekleurd wordt met verf of inkt, in prachtige kleuren en vooral prachtige patronen. Zo kunnen we dus heel mooi papier maken, dat we kunnen gebruiken voor andere projecten deze week.


Dinsdag (9.00-12.00)
Vandaag gaan we Monoprinten. Met speciale witte drukinkt rollen we een spiegeltje in. Met een stokje maken we een tekening op de inktlaag. Daarna maken we afdrukjes op gekleurd papier. De mooiste afdruk geven we nog wat kleur en lijsten we in.


Woensdag (9.00-12.00)
Op deze dag maken we een pop-up huis van papier. Het huis kan dus opgevouwen en uitgeklapt worden. Na het knippen, vouwen en plakken van het huis gaan we het inrichten met allerlei (pop-up) details en bewoners maken.


Donderdag (9.00-12.00)
We gaan allerlei kaarten maken en een tasje knutselen om ze in te bewaren. Na vandaag heb jij voor allerlei gelegenheden een kaartje klaar liggen.
Ook gaan we een begin maken aan het verrassings-schilderij. Hier kan ik nog niet zoveel over verklappen, behalve dat we werken met de “rub-techniek”.


Vrijdag (9.00-12.00)
De laatste dag alweer! We gaan een leuke collage afbeelding maken met het mooie papier dat we gemaakt hebben. En we maken het “rub-schilderij” af.De kleine lettertjes

  • Voor maximaal 10 kinderen tussen 7 en 12 jaar
  • kosten: €140,- ( inclusief materiaal, begeleiding, drinken en een snoepje)
  • het is niet mogelijk om uw kind voor een deel van het kamp op te geven, alleen voor de gehele week
  • geen restitutie van het lesgeld bij afwezigheid
  • hoewel we zoveel mogelijk met schorten aan werken, kan het voor komen dat er verf op kleding komt. Kunstmug is hiervoor niet verantwoordelijk. Draag niet je mooiste kleding. 👍🏻🙂.

Opgeven?

Je bent helaas te laat… allebei de zomer-knutsel-kampen zijn helemaal vol. Hou deze website en de Facebook pagina van de Kunstmug goed in de gaten voor activiteiten in de toekomst. Of stuur een berichtje zodat ik je op de hoogte kan houden van nieuwe plannen.

.