Ouders Tekenbrigade

Beste ouders,

De meeste kinderen weten het al, maar jullie misschien nog niet; er is leuk nieuws! Ik heb eindelijk een eigen ruimte gevonden om de tekenlessen te gaan geven 😃 Heel dichtbij; 3 minuten van mijn huis af! Namelijk in het gebouw waar vroeger het Nova College zat, Planetenlaan 5.

In dit grote gebouw huur ik de voormalige personeelsruimte. Een heel fijn, licht en ruim lokaal waar ik veel meer mogelijkheden heb dan in mijn keuken. Mijn droom komt uit!
Op dit moment zijn we er ieder vrij minuutje druk aan het werk om het er schoon en gezellig te maken. Dus de komende weken zijn de lessen nog gewoon bij mij thuis.
De laatste twee lessen van dit blok (woensdag 2 en 9 december of vrijdag 4 en 11 december) doen we in het nieuwe lokaal. Zo kunnen de kinderen er alvast een beetje wennen en is de stap minder groot na de kerstvakantie.

Wat gaat er veranderen in Januari?

Vanaf Januari heeft de Tekenbrigade een nieuwe naam; De Kunstmug. De lessen duren vanaf dan 75 minuten ipv een uur en kosten €8,50. Met het extra kwartier hebben we nét dat beetje extra tijd dat we nu vaak te kort komen.

Op de nieuwe locatie kunnen we meer technieken uitproberen (die ik voorheen liever niet in mijn keuken had 😉) en hebben we veel meer ruimte.
Ik ga meerdere soorten lessen aanbieden. Bijvoorbeeld een speciale 10+ illustratie klas en een les voor jongere kinderen op vrijdagmiddag. Ook starten er knutsellessen en in de weekenden kun je (groot)ouder-kind workshops doen of je partijtje vieren! Overdag als de grotere kinderen op school zitten kunnen peuters ontdekken met de zintuigen in het “peuter klieder klasje”.

Normaal gesproken ga ik er vanuit dat kinderen doorgaan met de lessen, totdat ik hoor dat ze stoppen. Voor deze keer wil ik graag horen of uw kind(eren) in het nieuwe jaar weer meedoen en of dat op hetzelfde tijdstip is, of in een andere groep. Volgende week ga ik adverteren om meer bekendheid en inschrijvingen te krijgen.

Natuurlijk wil ik jullie kinderen niet kwijt en geef je daarom als eerste de mogelijkheid om in te schrijven 😃 Graag hoor ik zo snel mogelijk via een appje of onderstaand formulier of uw kind wel/niet doorgaat in Januari en op welk tijdstip.


    Ps: Om meer bekendheid en inschrijvingen te krijgen kan ik alle hulp gebruiken. Dus “zegt het voort”, deel het waar mogelijk. En mocht iemand nog tips hebben…. ik hoor het graag. Bedankt alvast!