Online tekenles

Illustratie Plusklas+ ONLINE!

Binnenkort start de “illustratie Plusklas+” voor volwassenen. Laat je vooral niet afschrikken door de naam Plusklas+. We noemen onze groep de Plusklas+ bij wijze van grapje, want het is helemaal niet belangrijk hoe goed of slecht je in tekenen bent!

De Plus+ zit hem vooral in het plezier dat je erin hebt!

Zes dinsdagavonden (of donderdagavonden) gaan we met een groepje mensen aan de slag met verschillende thema’s. We werken in een A5 schetsboek met harde kaft en lekker dik papier. Dit wordt de komende weken jouw leuke werkboek. Het fijne aan een schetsboek is dat het van jou -en jou alleen- is. Je mag er in doen en laten wat je wil. Het hoeft niet prachtig of hoogstaand te zijn, je kunt er lekker in krabbelen/ schetsen/ knippen/plakken/krassen. Net als de anderen, dus wees niet bang dat je niet goed genoeg kunt tekenen, want daar gaat het bij de Plusklas+ totaal niet om!

Waar gaat het dan wel om?

Het gaat erom dat je heerlijk één avondje voor jezelf en je creatieve uitspattingen kunt reserveren. Wanneer nam jij voor het laatste de tijd om een avond te tekenen?  Vaak gun je jezelf daar de tijd niet voor, er is altijd wel iets dat voorrang krijgt, terwijl het zo héérlijk ontspannend werkt! Of je wordt al moe bij de gedachte dat je dan papier en tekenspullen moet pakken/zoeken. Terwijl je het vroeger misschien zo graag deed…

Iedere week zorg ik voor een nieuw thema, zodat we een leidraad hebben. Dat thema mag je heel ruim nemen. Zodat je er altijd wel een draai aan kunt geven en iets kunt tekenen dat jou aanspreekt. Vind je het lastig iets te verzinnen? Geen paniek, ik zorg bij elk thema voor leuke voorbeelden ter inspiratie, zodat je misschien toch op een idee komt. Deze kan ik je door-appen. Met degene die het willen doe ik een stap-voor-stap-tekening. Heb jij al een plan dan mag je natuurlijk ook direct daarmee aan de slag. Iedereen werkt op zijn eigen niveau. Weet je niet hoe je het moet tekenen? Dan kan ik je op weg helpen. Het gaat er dus om je fantasie te gebruiken en lekker ontspannen met anderen creatief bezig te zijn. Voor de echte “diehards” is er ook een huiswerkopdracht voor later in de week.

WAAR?

Online.

Wanneer?

We starten dinsdag 9 Maart en op donderdag 11 Maart. Later instromen mag ook (dan betaal je alleen de lessen die nog volgen).

We beginnen om 19.45 uur en eindigen rond 21.45 uur.

Wat kost het?

De prijs voor deze cursus is €100,- . Je kunt een eigen A5 schetsboekje gebruiken, of je kunt er eentje bij mij kopen (€5,- exclusief evt. verzendkosten).

Wil je meedoen, of iets vragen? Stuur een berichtje!